Hjem > Nyheder > Industri Nyheder

Symaskine og dens indkøbskompetencer

2018-08-30

Hvad er dit første indtryk af symaskinen? De black-headed motiver i min hjemby, de hurtige industrimaskiner på min fabrik eller de små elektriske symaskiner i IKEA indkøbscenter? Følgende tøjmikrofabrikation viser dig alle former for symaskiner.
Tidligere skal materiel fattigdom, hjemtøj og dyner lave sig selv, symaskinen er et nødvendigt hjem; senere mere og mere rig materiale, flere og flere færdige tøj, symaskinen forsvandt langsomt i alles vision. Og nu? Hvis du nogensinde har bemærket boligindretningen i fremmede film, hvis du nogensinde har hørt om syklubber over hele verden, kan du føle den følelse. Ja, udviklede lande har et stort antal syende fans, som ikke er stive på samme måde som de er, og som nyder deres egen unikke skønhed, syning til dem. Det er ikke længere en fabrik, hvor maskiner brøl, det er en stille og smuk livsstil, og vi, som husholdningssymaskiner, tegner sig for kun 3% af verdenssalg i Kina.
Så hvordan vælger man symaskiner? Er det klart, hvad planlægger at gøre? Og hvilken slags effekt skal vi virkelig indse?
Tænk på det omhyggeligt. Vores behov kan være vage og foranderlige. Pludselig ser du for eksempel et fremragende stykke arbejde. Er din inspiration sprængt?
Lad os se, hvordan de ligner først.
Elektrisk husholdningssymaskin er et sæt flere funktioner i en maskine, ikke kun kan lige syning, kurvesømning, men også sømknapper, låsekant og så videre. Interiøret er udstyret med en elektrisk motor, som kun kan syes ved at træde let på pedalen.
Intelligente husholdningsapparater bliver mere og mere populære. De styres af mikrocomputere. De kan nemt indse hundredvis eller tusindvis af mønstre, herunder bogstaver og tal. Ikke kun kan de knap og låses, men de kan endda omdannes til en broderimaskine. Operationen bliver mere og mere bekvem. Faktisk er den intelligente maskine mere egnet til nybegyndere, ligesom en bil med automatisk transmission. Let at flytte.
Industrial symaskine, dette bruges til produktion, for at være effektiv, så hurtig og enkelt funktion er dens egenskaber. Hastigheden er mindst 3-5 gange så hurtig som en husholdningsautomat, og høj hastighed kræver god stabilitet, så fra indvendig til udvendig er lavet af metal, vægten er stor; enkelt funktion, såsom en straight symaskine kan kun gå lige.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept